Stavke u korpi: 0

O nama

GLAVNI PROFIL

Make Up Plaza je specijalizovana prodavnica koja nudi profesionalnu šminku. Otvorena 2009. godine i dostupna kako profesionalnim šminkerima, tako i amaterima i svim ljubiteljima šminke. Među našim prodavanim svetskim brendovima možete pronaći najuspešnije, najtraženije, nagrađivane i stručno nagrađivane proizvode, koji su potpuno jedinstveni. Proizvodi uključuju profesionalnu višu, odnosno srednju i nižu kategoriju cena. Asortiman stalno proširujemo.

 

Proizvodi dekorativne kozmetike iz našeg webshopa su davno poznati stručnjacima iz modnog, filmskog i pozorišnog sveta i rado ih koriste. Nudimo širok spektar, kako boja tako i asortimana proizvoda, prateći na taj način aktuelne trendove i inovacije. Proizvodi koje prodajemo su savršeni za prirodne, dnevne, večernje, kreativne šminke odnosno za venčanja, kao i za fotografisanje za naslove strane, pozorišne događaje, modne revije i filmska snimanja.

Sa Make Up Plazom imate mogućnost da priuštite sebi neku specijalnu i/ili modernu šminku ili da obradujete vama dragu osobu.

Naš cilj je da svako pronađe pravi proizvod za sebe, bez obzira da li je profesionalni, napredni ili početni šminker. Zainteresovane očekujemo sa stalno obnovljivim asortimanom i širokim spektrom boja.

Sa glavne stranice dostupna Makeup ABECEDA će pomoći u tumačenju reči iz „makeup-džungle”.

Želimo Vam korisno provedeno vreme i uživanje u vašem boravku!

NAŠA FILOZOFIJA

        "...TVOJE LICE, TVOJ ŽIVOT..."

Naš cilj je da upoznamo - ne samo ljubitelje šminke - sa proizvodima profesionalne šminke raznih kategorija cena, koji su u inostranstvu već dobro poznati, a koje rado koristi i veliki broj domaćih šminkera.

Šminkom možete istaći svoju lepotu i sakriti nedostatke. Sa mejkapom možete postići blistavost Vašeg lica, očaravajuće usne i neodoljive oči. Naši proizvodi su savršeni za prirodne, dnevne, večernje, kreativne šminke odnosno za fotografisanje za naslovu stranu, za pozorišne događaje, modne revije i snimanja za film.

Želimo pružiti pomoć u „džungli” mejkap sveta svim onima koji tek otkrivaju svet glamura, luksuza. Želimo da domaća javnost upozna međunarodne brendove i njihove proizvode koji već godinama zauzimaju dostojno mesto na sajmovima i izložbama kozmetike, modnim revijama, u časopisima, odnosno koje koriste brojne poznate ličnosti i guru šminkeri, ne samo u inostranstvu već i u Srbiji.

Želimo da ovi profesionalni proizvodi budu dostupni šminkerima i mejkap stručnjacima, sa kojima bi dopunili i povećali postojeći visok kvalitet rada, a izbor iz šireg spektra proizvoda može dodatno poboljšati trenutni učinak.

Pored proizvoda nalazi se opis, opis korišćenja i slike odnosno video zapisi. Konstantno uvećavamo asortiman proizvoda, odnosno zainteresovane očekuju iznenađenja, specijalne ponude, konkursi i zato nas vredi redovno posećivati!

Važno nam je da svaki posetilac naše prodavnice, ne samo vidi proizvode, nego i da ih upozna i nauči kako se koriste. Često se desi da se na prvi pogled “zaljubimo” i kupimo izabrani proizvod, a zbog nepravilne upotrebe „karijeru” završi u fioci. Da bi ovo sprečili želimo vam pružiti pomoć. Make Up Plaza webshop bezbrojnim opisima i video zapisom pokušava da Vam pomogne u tome, da od proizvoda dobijete ono što od njih očekujete.

Značenje stranih reči iz sveta šminke opisujemo u Makeup ABECEDI, koju redovno ažuriramo.

Nadamo se da će oni posetioci koji nas prvi put posećuju uživati u upoznavanju sveta šminke, kao i da će oni dragi čitaoci koji već poznaju i koriste ove proizvode sa velikim zadovoljstvom čitati stranice Make Up Plaze.

Nadamo se da ćemo vam uskoro poželeti dobrodošlicu kao jednom od naših registrovanih članova i zadovoljnih Korisnika i/ili Potrošača.

Ovim putem Vas želimo pozvati da se prijavite na naš newsletter. Hvala Vam na ukazanom poverenju. 

O WEBSHOP-U

Naša prodavnica Vas čeka sa postepeno i kontinuirano obnovljivim proizvodima, koji su uglavnom najpopularniji, najviše cenjeni, odnosno stručno nagrađivani u inostranstvu. Zahvaljujući našem Webshop-u možete udobno kupovati. Pronađite na našim virtuelnim policama omiljene brendove, proizvode, odnosno upoznajte se sa njima i neka postanu Vaš izbor. Želimo Vam prijatan provod!


U našoj prodavnici se možete upoznati sa stranicom, proizvodima i cenama bez poručivanja, registracije, odnosno bez otkrivanja identiteta. U ovom slučaju davanje vaših podataka nije potrebno. U svaku cenu proizvoda uračunat je PDV (20% PDV).

U našoj prodavnici dostupni su samo oni proizvodi kojima je iskazana cena. Prikazani proizvodi sa nula dinara nisu dostupni, nego su u fazi uvođenja i informativne su prirode.

 

Želimo Vam prijatno i korisno opuštanje na našoj stranici!

S poštovanjem: Make Up Plaza