Stavke u korpi: 0
Dostava >

Dostava, načini plaćanja

        ________________________________________________________________________________

 

_Opšte informacije

O PREVOZU UKRATKO:

Prevoz paketa na teritoriji Srbije obavlja Post Express. Narudžbine stižu za 1-2 radna dana, nedeljom i praznicima nema isporuke. Pri slanju pouzećem ne postoji mogućnost isporuke paketa u poštanski pretinac.

Pri potvrdi narudžbine u našem pismu ćete pronaći sve informacije o dostavi (datum predavanja i stizanja paketa). Sistem može da se isproba bez naručivanja.

_Cenovik dostave

BESPLATNA ISPORUKA za porudžbine iznad 6.000 dinara.
(cena dostave se ne uključuje u ukupan iznos porudžbine)

 

Cena dostave paketa je oko 320 din.

 

_Kašnjenje po isporuci

Dostava paketa je naša posredovana usluga, te za tačnost isporuke ne odgovaramo.
Make Up Plaza Srbija za kurirsku službu garantuje isporuku paketa u roku od 1-2 radna dana. U ekstremnim slučajevima može doći do kašnjenja u isporuci, na primer: uticaj vremena, bolesti, nesreće, putne barijere, saobraćaj itd, koji slučajevi su nezavisni od nas. Molimo Vas da uzmete u obzir ove moguće slučajeve prilikom naručivanja.

Ako ne dobijete paket u potvrdnom pismom označenom datumu (plus 1 radni dan), kontaktirajte nas da bismo odmah reagovali (preduzeli potrebne mere). Molimo Vas da ne čekate danima nego odmah kontaktirajte nas.

Ne odgovaramo za kašnjenja isporuke koja se dešavaju zbog zastoja servera, odnosno zbog nekih administrativnih i praktičnih problema kod prevoznika.

_Načini plaćanja

Našim kupcima nudimo sledeće načine plaćanja:

 1. Pouzećem - gotovinski

 2. Uplatnicom

Pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na licu mesta)

Robu Vam šaljemo kurirskom službom, a Vi plaćate kuriru pri preuzimanju. Ovaj iznos će biti naznačen zajedno sa troškovima isporuke u potvrdnom e-mailu, koji dobijate od nas. Pri ovim načinu plaćanja imajte na vidu da iznos Vaše porudžbina može biti do 19.000,00 din (devetnaest hiljada dinara).

Uplatnicom

Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju porudžbinu uplaćujete unapred u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem e-bankinga na naš račun, koji dobijate u potvrdnom pismu vaše porudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate šaljemo Vam naručene proizvode. Kod ove vrste uplate nemate limit naručivanja.